Stora skräckens gränd

Stora skräckens gränd 1: Vampyrens huggtand - Tommy Donbavand

När Lukas Watson förvandlas till en varulv för tredje gången kommer plötsligt några som kallas för Flyttarna från S.P.Ö.K.A.B (Statens problemflyttarfirma överavdelning för konstiga och annorlunda boenden) och tvingar hans familj att flytta till Stora skräckens gränd. I Stora skräckens gränd bor en massa olika övernaturliga varelser, vampyrer, mumier, häxor och zombier och andra varelser. Lukas får snabbt nya kompisar, vampyren Resus och mumien Kleo.

Tillsammans med Resus och Kleo försöker Lukas komma på ett sätt att ta sig i från Stora Skräckens gränd. För att få en ledtråd om det behöver de först få tag i Klivstens berättelser från Stora Skräckens gränd, men den boken befinner sig i Hans Höghet Otto Flin och är inte det lättaste att komma över.

Den här bokn visade sig tyvärr vara ett litet bottennapp. Den är visserligen väldigt tunn rätt stor text så det tog inte så lång tid att läsa den, alltså inte så mycket bortkastad tid. Jag var ju också sugen på att läsa nåt lättläst och jag var även sugen på lite skräck. Men den här boken var nog lite för barnslig även för mig(!).

Har även fortsättningen, xans blod, hemma men den ska jag nog lämna bort.


Kommentera här: