När tredje bokens titel avslöjar vad som händer i slutet av andra boken

Jag är så irriterad! Jag läste Allt händer hos Oskarssons av Martha Sandwall-Bergström i natt, och jag visste hela tiden hur boken skulle sluta, på grund av att uppföljaren heter Majken Stolt, född Oskarsson. Då fattar man ju vilken man Majken kommer att välja. Jag visste hela tiden att förhållandet med Sigvard inte skulle vara. Så irriterande, hur kan man bara göra så?
I förmiddags började jag läsa Penelope - En resa i tiden av Alison Uttley och har läst ca 50 sidor. Sjukt bra! Påminner lite omkön klassisk flickbok, me. Med inslag av tidsresor. Häftigt ochspännande!
 
Och så hållerjJag på med borta med vinden, denr tjock, över tusen sidor. Har bara 150 sidor kvar nu, så är snart igenom den. Det har varit enpärs även om den är väldigt bra. Sen ska jag läsa fortsättningen avAlexandra Ripley, scarlett.

Böcker alla hyllar

 
Det finns en hel del som får den ena strålande recensionen efter den andra. Jag tänkte att jag skulle lista upp dem här.
 
Böcker alla hyllar som jag inte har läst:

Jellicoe road - måste väl vara förra årets mest hyllade bok?
the fault in our stars
The perks of being à wallflower
 
Böcker alla hyllar som jag har läst:

harry potter
Hungerspelen
 
Har jag glömtnågon överhyllad bok?

Fortfarande sjuk

Har varit sjuk i två veckor imorgon. Så jag har gott om tid att läsa HP 5. Kan inte sluta läsa, tycker den är skitbra, den bästa hittills i serien. Vilken är er favorit?
 
Jag håller också på med Borta med vinden och den är också himla bra! Jag läste den för typ åtta år sen, och jag känner inte igen nånting. Har verkligen glömt allt sen dess. Det enda jag kommer ihåg är att jag gillade den och det gör jag fortfarande. 
 
Har snart kollat färdigt på lilla huset på prärien säsong 5. Ska kolla på ett avsnitt ikväll, sen blir det att börja se om säsong 6. Och just det, på tal om LHOTP så hade jag en härlig dröm i natt. Jag drömde att jag var i en filmbutik där de hade jättemånga priser och att jag hittade säsong 7 och 8 av LHOTP för 20 kr styck. Blev liten besviken när jag vaknade...