Sammanfattning september

Så här var det med läsningen i september:

Antal böcker: 6
Antal sidor: 1811
Sidor/bok genomsnitt: 302
Sidor/dag genomsnitt: 60
Författarens nationalitet: 5 svensk, 1 tysk
Författarens kön: 5 kvinnor, 1 man
Skönlitterära: 5
Böcker jag läst tidigare: 1
Språk: Alla på svenska
Bilderböcker:
Seriealbum: 0
Ljudböcker: 1
Låneböcker: 4
Egna böcker: 1
Sequels: 2
Avslutade serier: 1
Påbörjade serier: 1
Läsutmaningen: 4

Kommentar:
Har läst totalt 40 böcker på läsutmaningen och recenserat totalt 31, så nu har jag äntligen klarat den. Egentligen vill jag kunna pricka ac alla 65 punkter vid årets slut, men det är inte så realistiskt längre. Så nu satsar jag på att klara 55. Tycker också att 60 sidor om dagen är väldigt mycket, med tanke på hur mycket annat jag haft för mig den senaste månaden.

Bäst den här månaden var Född fenomenal (sjukt rolig! skrattade jättemycket när jag läste den) och Ramona (grät jättemycket).

Månadens besvikelse var Smaragdgrön. Den var inte så bra som de två tidigare böckerna, men helt okej ändå.

Att läsa i oktober: Först ska jag läsa klart On the Other Side of the Hill (den är jättebra btw), sen ska jag läsa Soulless, Helgas dagbok - Flickan som överlevde förintelsen, Inga-Majas baby och Bruten tystnad. Kommer nog inte hinna läsa mer än tre av dessa, men vi får se. Välkommen hem står också min tbr-lista just nu. Och så har jag Kanske ihop reserverad på biblo, får se när den kommer. I ljudboksväg har jag ca 15 minuter kvar av Invandrarna och sen fortsätter jag med Nybyggarna och Sista brevet till Sverige. Tror att jag kommer hinna med att lyssna klart på båda.

Vad ska ni läsa i oktober?lä

Kommentera här: