Bokbloggsjerka

Veckans bokbloggsjerka lyder Vad läser du just nu?


Ingenting faktiskt. För just nu är jag mittemellan två böcker. Händer inte ofta, brukar påbörja en ny så fort jag läst ut en. Men tidigare idag läste jag ut Ut i livet, Helga Vilhelmina! av Jeanna Oterdahl och den var super. Strax ska jag börja på fantatiska Drömmar av glas av Solveig Olsson-Hultgren, det blir tredje gången jag läser den.

Kommentarer:

1 Bokdamen:

skriven

Låter som intressanta böcker, får nog ta och kolla upp dem , tack för tipsen! :)

Svar: Det bör du absolut göra! Drömmar av glas är dock tredje boken i en serie om 10, sådär har du och göra.
Jana

2 Anonym:

skriven

Jeanna Oterdahl klingar bekant. Tror bestämt att jag har något av henne i bokhyllan från min gröna ungdom.

Svar: Jeanna Oterdahls böcker älskar jag! Har visserligen bara läst de tre böckerna om Helga Vilhelmina men jag känner på mig att jag kommer gilla hennes andra böcker också, särskilt Skolflickor. Vilken bok är det du har?
Jana

3 Monika:

skriven

Apropå absolut ingenting. Gillar din header med Plupp. Han var en av mina favoriter när jag var liten :)

Svar: Plupp ja :) han är härlig. jag kan inte minnas att jag läste/fick höra honom som liten. började gilla honom först för nåt år sen, tack vara bilderboksretro 50-tal.
Jana

4 Freja:

skriven

Jag är oxå mellan två böcker, så blir det ibland!

5 Jennah:

skriven

Jag kan inte minnas att jag någonsin har varit mitt emellan några böcker, håller nämligen alltid på med 5-7 samtidigt, haha :) mer eller mindre aktivt förvisso, men några av dem brukar alltid vara sådana jag läser i relativt ofta.

Svar: Så var det för mig också innan, hade alltid 3-7 böcker på gång samtidigt. Jag har försökt lägga av med det flera gånger, och senaste gången lyckades det faktiskt. så nu läser jag en bok i taget.
Jana

Kommentera här: