Inbetween

Kissed by Death #1: Inbetween - Tara A Fuller

Efter trafikolyckan som tog hennes pappas liv har Emma tillbringat något år på ett psykiatriskt sjukhus. Nu har hon fått komma hem igen. Emma blir gång på gång räddad från olyckor på något mystiskt vis. Till slut så kan hon se honom, Finn, som är en dödsängel och som har tagit på sig att skydda Emma och hålla henne vid liv. Finn blir såklart förvånad när han förstår att Emma kan se honom. Emma blir mest lättad då hon förstår att hon nog inte haft hallucinationer utan att det hon har sett faktiskt har varit på riktigt. Även om det bara är hon som kan se Finn.

Deras kärleksförhållande blir ju rätt komplicerat av flera anledningar då 1) Finn inte får prata med eller visa sig för Emma, vilket han gör ändå, och 2) de inte kan röra vid varandra.

Jag tror att det här är den första boken om dödsänglar som jag läser. Tråkigt nog tyckte jag inte särskilt mycket om den. Hyfsat bra, kanske en trepoängare (på en skala 1-5 då). Den var rätt seg och stillsam och egentligen inte särskilt spännande. Jag väntade hela tiden på att det skulle hända något mer, men det gjorde det typ inte.

Jag vet inte om jag ska läsa klart serien. Kanske blir den bättre? Eller sämre...? Har ni läst hela serien och vad tycker ni i så fall om den? Är den läsvärd?

Kommentarer:

1 Hannah:

skriven

Åhhh, handligen verkar ju väldigt bra och känns som att den passar för mig! Synd att den inte var så bra ändå.. När en bok faktiskt har förutsättningar för att bli riktigt bra! Men man kanske ska testa att läsa ändå, om den blir översatt till svenska någon gång. :) Alla tycker ju som sagt olika. Har som dig inte heller läst om dödsänglar någon gång, så man blev ju lite extra sugen på boken ändå. För att testa något nytt. / Hannah!

Kommentera här: