Hello there!

Nu är jag tillbaka igen! Det gläder mig att ni är några stycken som tittar in här dagligen trots min annonserade bloggpaus. Även om jag haft bloggpaus i en månad så innebär inte det att jag inte har bloggat. Jag har skrivit några inlägg och spelat in ett par videos (börjar äntligen lära mig hur man redigerar i windows live movie maker, yay!) så nu har jag lite bloggmaterial att publicera med jämna mellanrum. När det gäller bloggen i övrigt har jag sänkt ambitionsnivån lite grann, jag räknar med att det blir 1-2 inlägg i veckan. Men vi får se hur det blir!

Allmän uppdatering:

Currently reading: On the Other Side of the Hill (The Rose Years #4) - Roger Lea MacBride
Senast utlästa bok: Safirblå (Ädelstenstrilogin #2) - Kerstin Gier
Favoritte just nu: Hallon (med citronsmaksatt honung)
Tvserier: Varvar Teen Wolf med Lizzie McGuire och ska snart börja kolla på Raskens också (älskar Vilhelm Moberg och historia!)
Att läsa härnäst:Smaragdgrön - Kerstin Gier
Reserverade titlar på biblo: Ramona (Martha Söderbergs andra bok, gillade hennes första Sista chansen otroligt mycket!, Född fenomenal - Josephine Bornebusch (hennes debut som verkiar skitbra, kan inte vänta!), Kanske ihop - Johanna Lindbäck (fortsättningen på Lite ihop som kom förra hösten), Nytt bröd  - (glutenfri bakning!).
Youtubefavorit: Still Carrie, men även Litte Book Owl och har även fått upp ögonen för The Vlogbrothers (typ tusen år efter alla andra, som vanligt)
Favoritlåt just nu: Carries Together och McFlys Love is on th Radio.
Tre på tre: I år ska jag för första gången delta i Pocketlovers tre på tre-utmaning. Jag ska läsa 3 st Sprakfåleböcker.

Annars inväntar jag morgondagen då alla kommer twittra om att de är på väg till Hogwarts alternativt fått jobb so quidditchspelare.

I think that's about it for this time!